Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Hoi,

  Wat een prachtige doodles! Is het mogelijk om bij jullie in te schrijven voor een wachtlijst? We zijn heel benieuwd. Ik weet niet of deze reactie ook op de site komt, maar anders vertel ik nog graag meer over ons :).

  Groetjes!

  1. Hoi Niels,

   Bedankt voor je mail en wat leuk dat je interesse hebt in een pup van Suus.

   Suus is 5 maanden geleden bevallen van een prachtig gezond teefje, Lucy. Ze woont in een gastgezin, zodat zij in de toekomst ook voor puppy’s kan zorgen.
   Omdat Suus in April j.l. een nestje heeft gehad en Lucy eerst goedgekeurd moet worden (rond de 13 maanden), gaat het wel even duren voor wij weer een nestje hebben en daarom open ik nog geen wachtlijst. Via Facebook en mijn website (www.familiedoodle.nl) houd ik je op de hoogte.

   Groeten Maartje
   Familiedoodle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *